Beylikdüzü Apple Servisi

Beylikdüzü ilçesinde hizmet veren servisimiz Apple ürünlerine hizmet vermektedir:  iPhone, iPad, Macbook Pro, iMac cihazlarının tamirini, bakımını ve onarımını yapmaktayız. Apple ürünlerinde ise servis verdiğimiz başlıca sorunlar şunlardır: iphone ekran değişimi ve ekran tamiri, ipad ekran değişimi ve tamiri, macbook pro ana kart tamiri ve ekran değişimi, iphone ve ipad modellerinin şarj soketlerinin değişimi ve şarj problemlerinin tamiri, iphone ön cam değişimidir.

Ücretsiz Arıza Tespiti

Servisimizde ürünleriniz için para harcamadan önce ücretsiz arıza tespiti hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Cihazınızı bize getirdiğinizde problemine bakıyoruz ve bir fiyat çıkarıyoruz. Siz bu fiyatı onaylamadan cihazınıza dokunmuyoruz.

Orjinal Apple Yedek Parça Garantisi

Ayrıca orijinal yedek parça garantisi vermekteyiz. Cihazınıza takacağımız yedek parçalar son derece kaliteli ve güvenilirdir. Bu sebeple yedek parçalarımıza 1 yıl garanti veriyoruz.

Özel Servis Elden Teslimat

Ayrıca Beylikdüzü dışında Avcılar, Büyükçekmece, Gürpınar, Küçükçekmece, Bahçeşehir ve Silivriye kadar özel servis vermekteyiz. Telefonunuzu ya da bilgisayarınızı getirme imkanınız yoksa adresinizden özel aracımız ile alıyoruz ve tamirini yaptıktan sonra yine size geri getiriyoruz.

Aynı Gün Apple Tamiri

Cihazlarınızı aynı gün içerisinde tamir ediyor veya servisini yapıyoruz. Günlerce beklemek zorunda kalmıyorsunuz. iPhon ekran değişimi ve iPad ekran değişimi işlemlerini ise 2 saat içerisinde yapıp size cihazınızı teslim ediyoruz.

Beylikdüzü iPhone Tamiri

Firmamız iphone tamiri desteği ve servisi alanında uzmanlaşmıştır. Servisimizde yapılan işlemler garantili ve uygun fiyat garantilidir. Servisimiz tamir ve servis hizmetinin dışında siz değerli müşterilerimize yedek parça hizmeti sağlamaktadır.
Beylikdüzü iPhone Ekran Tamiri
Beylikdüzü iPhone Ekran Tamiri
iPhone tamiri ve ekran Değişim fiyatını lütfen telefonda Sorunuz. Apple iPhone marka ve modelinizi servisimize bildirerek net tamir fiyatını alabilirsiniz.
Servisimizde Ekran Değişimi Yapılan Cihazlarda Hediye olarak Kırılmaz Ekran korucu Takılmaktadır.

iPhone Ekran Değişimi arızaları nelerdir?

Tüm marka ve model Telefonlarınızın Ekran kısmı değiştirilmektedir.Telefonumda Görüntü Çizgili Geliyor Veya Görüntü Hiç Gelmiyor Sorununa sebep olan bazı etmenler şunlardır.
  1.  Darbe ve Hasar Görme Sonucu
  2. Sıvı Teması ve ya içecek dökülmesi
  3. Aşırı Isınma Ekran yanması
  4. Ekran Flexi Kablosu kopması ve yanması
  5. Ekranda Çizgilenme
  6. Dokunmatik çalışmaması

iPhone 7 Ekran Değişimi haricinde diğer hizmet verdiğimiz iPhone 7 Arızaları aşağıdadır;
iPhone 7 Kasa Değişimi
iPhone 7 Kulaklık Girişi Değişimi
iPhone 7 Hoparlör Buzzer Flex Film Kablo Değişimi
iPhone 7 Ön Kamera Değişimi
iPhone 7 Arka Kamera Değişimi
iPhone 7 Power ON/OFF Değişimi
iPhone 7 Ses Tuşları Flex Değişimi
iPhone 7 Yüz sensörü Değişimi
iPhone 7 İç Kulaklık Değişimi
iPhone 7 Şarj Soketi
iPhone 7 Wifi Anten Değişimi
iPhone 7 3G Anten
iPhone 7 Orta Kasa Değişimi
iPhone 7 Home Tuşu
iPhone 7 Mikrofon
iPhone 7 Pil veya Batarya

iPhone 4 – 4S – 5 – 5S – 6  – 6 Plus – 6S – 6S Plus Yazılım Desteğini başlattık.

– Cihazınızda aşırı donmalar
– Yazılım güncellerken itunes ekranında kalma
– Şifreyi unuttuğunuz durumlar
– iPhone kapalı ( iphone disable ) ekranına düşme
– Yeni yazılım yükleme çalışırken yaşanan sorunlar
ve benzeri durumlarda servisimizden profesyonel destek alabilirsiniz

NOT: Cihazınız yazılım yenilemesi sonrasında tamamen sıfırlanır ve ilk günkü halini alınır, cihazınızda donanımsal bir arıza var ise itunes yazılımı yarıda bırakacaktır ve cihazınız cevap vermez hale gelebilir, eğer cihazınızı gevey tarzı aparatlarla kullanıyorsanız bu aparatanız kullanılmaz hale gelecektir.

Daha detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Beylikdüzü Macbook Servisi ve Tamiri

Macbook teknik servisimizde aşağıdaki macbook modelleri için tamir hizmeti vermekteyiz:

  • Macbook
  • Macbook Air
  • Macbook Retina Ekran
  • Macbook Pro

Eski ve yeni olmak üzere bütün macbook modelleri için servis sağlıyoruz.

  • 2012 – 2013 model macbook pro
  • 2014 macbook pro 13″, 15″ ekran ve macbook air modelleri
  • 2015 macbook pro 13″ – 15″ ve macbook air modelleri
  • 2016 ve 2017 macbook pro ve macbook air modelleri

Macbook Format Atma ve Sistem Kurulumu

Macbook kullanıcıları için en çok ihtiyaç duyulan konulardan birisi sistem kurulumları. Bir sebepten dolayı bilgisayarınıza format atmak isteyebilirsiniz. Leon, High Sierra, El Capitan, Mojave gibi bir çok macOS işletim sistemi mevcut. Bilindiği gibi her işletim sistemi versiyonu da bütün modellerde stabil çalışmıyor. Bunun için yeni bir işletim sistemi kurmak istediğinizde ise zaman zaman problemlerle karşılaşmanız olası.

İşte biz bu noktada macbooklarınıza uygun macOS sürümünü kurmak için size yardımcı oluyoruz. Ayrıca kurulumunu istediğiniz programlar varsa bu konuda da bizden destek alabilirsiniz.

Macbook Klavyem Bozuldu

Macbook klavyeniz genelde sıvı temasından kaynaklı olarak bozulur. Ufak bir ihtimal de sistemsel problemlerden dolayı bozulur fakat bir çok kez gördük ki cihazının üstüne su, kola, kahve, çay ve ya farklı bir sıvı döküldüğü zaman ilk başlarda klavyenizde bozulma olmayabiliyor. Fakat zaman içerisinde klavye tuşlarının altında oksitlenme meydana gelmektedir ve ilk başta çalışan tuşlarınız artık çalışmıyor olabilir. Böyle durumda cihazınızı bize getiriyorsunuz ve Macbook klavye değişimi konusunda size yardımcı oluyoruz. Çünkü bozulan macbook klavye ve klavye tuşları maalesef tamir edilmiyor.

Macbook Batarya Pil Değişimi

Macbook cihazlarınızın zaman içerisinde pil ömrü azalır ve pil değişimi yapılması gerekir. Bilindiği gibi Apple yetkili servislerinde bu işlemi gerçekleştirmiyorlar. Komple alt kasa değişimi yapıyorlar ve bunun da maliyeti çok yüksek. Biz size uygun fiyatlı, kaliteli ve orijinal pil değişimi imkanı sağlıyoruz. Bataryanızın ömrü azaldıysa, daha az şarj tutuyorsa, pil döngü sayısı 1000’e ulaşmışsa, cihazınız artık “pil değiştirilmeli” uyarısı veriyorsa bizi arayın. Size bu konuda en iyi şartlarda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.

Macbook Batarya Değişimi

Macbook Sıvı Teması Tamiri

Macbook Pro ve Macbook Air farketmez, cihazınıza sıvı teması olduysa, bir şekilde su, kola, kahve, çay, alkol ne olduğu farketmez, her hangi bir şekilde bir sıvı döküldüyse cihazınız ciddi tehlike altında demektir.

Macbook bilgisayarınıza sıvı dökülmesi sonucunda cihazlar hemen zarar görüp açılmaz hale gelebilir. Bazı durumlarda ise cihaz sağlıklı çalışıyormuş gibi normal çalışmasına devam edebilir ama bu tehlikelidir. Cihazınıza sıvı döküldüyse bilmelisiniz ki eninde sonunda cihaz klavyesinde ve anakartında oksitlenme meydana gelecek ve cihazınız çalışmaz hale gelecektir. Eğer sıvı teması sonrası erkenden cihazınızı temizletirseniz ileride ciddi ve büyük sorunlarla karşılaşmak zorunda kalmazsınız.

Maalesef sıvı teması hiç istemediğimiz bir durumdur ve cihazın bütün parçalarına zarar verme ihtimali var ve ciddi masraf çıkartma durumu vardır. Sıvı teması sonrasında cihazın klavyesi başta olmak üzere, anakartı, trackpad’i, bataryası, HDD flex kablosuna kadar bir çok parça oksitlenebilir. Oksitlenme olmadan cihazınızdaki sıvıyı temizletmeniz sizi ilerideki büyük masraf ve zarardan kurtaracaktır.

Macbook Anakart Tamiri

Macbook cihazlarda farklı sebeplerden dolayı anakart arızası olabilir. Sıvı temasından dolayı anakart arızası olabilir belki de farklı bir sebepten dolayı bir direnç yanması sonucu da arıza meydana gelebilir. Teknik servisimizde mercek ve elektronik ekranlı büyüteçler ile profesyonel anakart tamiri hizmeti sağlıyoruz.

Beylikdüzü Apple Servisi

Yorum bırakın